U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.


Nederland en Overzee
Munten Wereld

Snel Bestellen:


Catalogus / Downloads
bekijk hier het overzicht »

Speciale sets Wereld

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
werkelijke afbeelding
€ 19,95
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


The Magnificent Seven 1998 7 Silveren Munten 1 OZ Wereld

Klik hier om naar product te gaan

The Magnificent Seven 2000 7 Silveren Munten 1 OZ Wereld

Klik hier om naar product te gaan

Coins of the World spaar album inclusief muntset

Klik hier om naar product te gaan
Munten worden al eeuwen lang geslagen en zijn dan ook echt verzamel objecten voor verzamelaars. De koninkrijks munten zijn dan ook zeer in trek. Een halve cent of een drie gulden stuk alles is verkrijgbaar in de categorie munten.

Toen Nederland nog was opgesplitst in provincies hadden we te maken met de provinciale munten. Deze munten vertegenwoordigen in die tijd de intrinsieke goud en zilver waarde van dat moment. Nu zijn ze verkrijgbaar als verzamelmunt onder de categorie provinciale munten.

In 1795 is de Bataafse republiek gesticht. Deze republiek maakte ook gebruik van een eigen munteenheid. Deze zijn dan ook terug te vinden in afdeling munten onder de categorie Bataafse republiek.

Verder zijn er ook munten van de Nederlandse Antillen zoals munten van Aruba, CuraçaoNederlands Indië en Suriname. Onder de afdeling wereldmunten van verzamelaarsmarkt is een zeer divers aanbod van munten van over hele wereld terug te vinden.

Op zoek naar zeer zeldzame munten? Deze zijn in diverse kwaliteiten verkrijgbaar via onze webwinkel. Mocht uw hulp nodig hebben bij bestellen schroom niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs.
Wordt u collectie te groot en zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor inkoop munten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze wekelijkse taxatiedagen door heel Nederland kunnen wij u zeker van dienst zijn.