U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.


NL Postzegels 2016 - heden (3376-heden)

bekijk alle subcategorieën »
Postzegels » NL Postzegels » 2016 - heden (3376-heden) » 2018 Nederland Vel | Beleef de natuur - Veldbloemen


Voorbeeld afbeelding

 
Cat.Nr.
Kwaliteit
Prijs
 
 

werkelijke afbeelding
V3632-3641
€ 10,80
Bestellen
functies
Nederlandse postzegels, Wereld postzegels, Suriname, Nederlands Indië en Nieuw Guinea, Curaçao en Antillen, bijzondere themazegels, eerste dag enveloppen, jaarsets post.nl, postzegelpakketten, plaatfouten en postzegelabonnementen. Een greep uit het assortiment en allemaal verkrijgbaar via verzamelaarsmarkt.nl

Bent u nog op zoek naar postzegels of wilt u graag uw verzameling compleet maken? Dat kan bij verzamelaarsmarkt.nl. Met ruim 70.000 artikelen online de grootste aanbieder op het gebied van verzamelen. Uiteraard is het ook mogelijk om de postzegel catalogus te bestellen waarin alle zegels terug te vinden zijn (in o.a. de afdeling NVPH Catalogi).

Wellicht ook een idee om een kijkje te nemen bij de accessoires en opbergmogelijkheden voor postzegels onder de afdeling Accessoires. Hier vindt u voldoende inspiratie om uw verzameling oude postzegels op de juiste manier te presenteren en veilig te kunnen op bergen.

Wilt u uw postzegelverzameling verkopen? Ook dat is geen probleem. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie van uw zegels. Dit kan dagelijks in Klaaswaal of op onze taxatie dagen door heel Nederland.

Gerelateerde producten


2016 Nederland Vel | 500 jaar Jheronimus Bosch

Klik hier om naar product te gaan

2016 Nederland blok Mooi Nederland | Vissersplaatsen: Volendam (71)

Klik hier om naar product te gaan

2016 Nederland blok Mooi Nederland | Vissersplaatsen: Zoutkamp (72)

Klik hier om naar product te gaan