U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.


NL Postzegels 2016 - heden (3376-heden)

bekijk alle subcategorieën »
Postzegels » NL Postzegels » 2016 - heden (3376-heden) » 2018 Nederland Vel | Architectuur nieuwe bouwen


Voorbeeld afbeelding

 
Cat.Nr.
Kwaliteit
Prijs
 
 

werkelijke afbeelding
Nog onbekend
€ 10,80
Bestellen
functies
Postzegels worden al eeuwen lang gemaakt en zijn dan ook echt verzamel objecten voor verzamelaars over de hele wereld. De Nederlandse postzegels zijn dan ook zeer in trek. Postfris, ongebruikt of gestempeld verzamelaarsmarkt biedt een divers aanbod in de categorie postzegels.

Binnen de afdeling postzegels heeft verzamelaarsmarkt en zeer groot aanbod aan Nederlandse postzegels, themazegels, eerste dag enveloppen, postzegelpakketten, plaatfouten, postzegel abonnementen, en wereld postzegels.

Uiteraard kunt u ook terecht voor een postzegel catalogus van de Nederlandse vereniging van postzegelhandelaren (NVPH). Dit is een zeer uitgebreide catalogus over de Nederlandse postzegels.

Verder zijn er ook postzegels van de Nederlandse Antillen zoals bankbiljetten van Curaçao en Antillen, Nederlands Indië en Nieuw Guinea en Suriname. Daarnaast is de webwinkel ook verder uit gebreid met postzegels Aland, postzegels Aruba, postzegels Duitsland, postzegels Faeröer, postzegels Frankrijk, postzegels Indonesië en postzegels Israël.

Op zoek naar zeer zeldzame postzegels? Deze zijn in diverse kwaliteiten verkrijgbaar via onze webwinkel. Mocht uw hulp nodig hebben bij bestellen schroom niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs.

Wordt u collectie te groot en zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor inkoop postzegels? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze wekelijkse taxatiedagen door heel Nederland kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Gerelateerde producten


2016 Nederland Vel | 500 jaar Jheronimus Bosch

Klik hier om naar product te gaan

2016 Nederland blok Mooi Nederland | Vissersplaatsen: Volendam (71)

Klik hier om naar product te gaan

2016 Nederland blok Mooi Nederland | Vissersplaatsen: Zoutkamp (72)

Klik hier om naar product te gaan