U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.


NL Postzegels 2016 - heden (3376-heden)

bekijk alle subcategorieën »
Postzegels » NL Postzegels » 2016 - heden (3376-heden) » 2018 Nederland Vel | Dag van de postzegel


Voorbeeld afbeelding

 
Cat.Nr.
Kwaliteit
Prijs
 
 

werkelijke afbeelding
Nog onbekend
€ 10,80
Bestellen
functies
Postzegels verzamelen? Een stukje geschiedenis in handbereik. Elke zegel vertegenwoordigd een waarde maar heeft ook zijn eigen historie en verzamelwaarde. Vooral de oude postzegels van voor 1930 vertegenwoordigen vaak veel waarde. In de webwinkel zijn diverse zeer zeldzame postzegels terug te vinden.

Uit het verleden is er een sterk verwantschap met de Nederlandse Antillen zo ook voor de postzegels. Doordat deze eilanden behoren bij het Koninkrijk de Nederlanden zijn er ook postzegels gemaakt met de Nederlandse inslag. Een speciale categorie waarin een breed assortiment zegels van Nederlands Indië en Nieuw Guinea, Curaçao en Antillen en Suriname te bestellen zijn.

Verzamelaarsmarkt heeft het grootste aanbod aan Nederlandse postzegels. Hier vindt u onder andere completejaargangen postzegels, postzegelboekjes, eerste dag enveloppen, blauwdrukken, automaatstroken etc. Uiteraard allemaal verkrijgbaar via de webwinkel. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze postzegels op afspraak te bekijken op ons hoofdkantoor in Klaaswaal.

In de categorie voor postzegels kunt u ook op internationaal niveau op zoek naar uw gewenste postzegel. Veel landen zoals Aland, Aruba, Duitsland, Faeröer, Frankrijk, Indonesië en Israël zijn verkrijgbaar in de afdeling postzegels op de website.

Wilt u graag postzegels kopen voor uw verzameling? Verzamelaarsmarkt is de grootste webwinkel in postzegels en accessoires. Met meer dan 70.000 artikelen online een zeer divers aanbod voor de verzamelaar. Postzegels verkopen? Ook hiervoor kunt u terecht bij een van onze taxateurs. Kijk ook onder afdeling taxatiedagen voor de taxatiedag bij u in de buurt.

Gerelateerde producten


2016 Nederland Vel | 500 jaar Jheronimus Bosch

Klik hier om naar product te gaan

2016 Nederland blok Mooi Nederland | Vissersplaatsen: Volendam (71)

Klik hier om naar product te gaan

2016 Nederland blok Mooi Nederland | Vissersplaatsen: Zoutkamp (72)

Klik hier om naar product te gaan