U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.


  • Jaarstukken
  • Zeldzame ontmoetingen
  • Crystal Paradise
  • Crystal Moments
  • Gevederde schoonheden
Jaarstukken1 Zeldzame ontmoetingen2 Crystal Paradise3 Crystal Moments4 Gevederde schoonheden5
Swarovski kopen of Swarovski verkopen? Verzamelaarsmarkt biedt een groot aanbod van Swarovski objecten aan. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verzamelen weten we waar het om gaat bij de Swarovski objecten.

Swarovski heeft in het kristal in de loop der tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Objecten van Swarovski zijn er in veel verschillende prijscategorieën waardoor iedere Swarovski-verzamelaar naar eigen budget kan verzamelen. Door ons uitgebreide aanbod en nieuwe voorraad proberen wij voor u, als klant een zo breed mogelijk assortiment te creëren.

U vindt op onze website diverse thema’s zoals bloemendromen, bosvrienden, jeugdromen, sprookjes, het platteland etc. Elk object is hoogwaardig gefotografeerd en met een duidelijke omschrijving terug te vinden en te bestellen op de website.

Bestellen online is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw object veilig, verzekerd en onbeschadigd per post bij u wordt afgeleverd. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Klaaswaal voor het bezichtigen van onze collectie of om uw eigen Swarovski aan te bieden.