U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzamelaarsmarkt.nl review stars
8,7 / 10
441


Contact


Nieuwsbrief
Direct geinformeerd worden over onze laatste aanbiedingen?

Meld u aan voor onze nieuws- brief:  
Zoeken

Taxatie- & innamedagen
VerzamelaarsVeiling is een onderdeel van De Ruiter BV. Met 25 jaar ervaring binnen de verzamelbranche brengen wij kopers en verkopers over de gehele wereld bij elkaar voor een goed resultaat voor uw verzameling.

Heeft u munten, bankbiljetten, gouden sieraden, antiek speelgoed, oude ansichtkaarten swarovski en/of een mooie verzameling postzegels? Onze experts staan u graag te woord om uw collectie en nalatenschappen vrijblijvend te taxeren. Wij zijn lid van diverse vakverenigingen en kunnen zo ook internationaal uw producten onder de aandacht brengen.

Wij veilen interessante objecten zoals verzamelwaardige munten, bankbiljetten en Penningen. Ook zilveren voorwerpen en een grote collectie sieraden ontbreken niet. Tijdens de zaalveilingen krijgt u ook de mogelijkheid om mee te bieden via internet. Zo kunt u vanuit huis gemakkelijk de veiling volgen en wanneer nodig uw bod uitbrengen of verhogen.
 

Aankomende veiling: 5 en 6 oktober 2017

www.VerzamelaarsVeiling.nlWij nodigen u van harte uit om bij de veiling aanwezig te zijn. Daarnaast kunt u de veiling live via internet volgen en eventueel bieden. Ook kunt u schriftelijke biedingen indienen of een telefoonlijn reserveren.

Bekijk geheel onderaan de uitgebreide indeling van de kijk- en veilingdagen!

 


 
Wij nodigen u van harte uit om bij de veiling aanwezig te zijn. Daarnaast kunt u de veiling live via internet volgen en eventueel bieden. Ook kunt u schriftelijke biedingen indienen of een telefoonlijn reserveren.
 

Pre-Bid veiling

Het is mogelijk reeds vóór de start van de veiling biedingen uit te brengen op uw favoriete kavels. Dit kan door middel van een schriftelijk bod of door te bieden via internet. Een schriftelijk bod uitbrengen doet u door middel van het online te verkrijgen biedformulier.
 

Kijkdagen

De kijkdagen worden gehouden op het hoofdkantoor van VerzamelaarsVeiling. Wij nodigen u van harte uit om de kavels te bezichtigen.
 

Live zaalveiling

De live zaalveiling zal gehouden worden op 5 en 6 oktober a.s. op het hoofkantoor van VerzamelaarsVeiling.
Adres: Industrieweg 13, 3286 BW Klaaswaal.


 

Ophaaldagen

 
Wij nodigen u van harte uit!


Overzichtskaart:Eerstvolgende Inname- & Taxatiedagen: