Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Kantoor Uden

Openingstijden

Zondag
Gesloten
Maandag
09:30 - 17:30 uur
Dinsdag
09:30 - 17:30 uur
Woensdag
09:30 - 17:30 uur
Donderdag
09:30 - 17:30 uur
Vrijdag
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag
09:30 - 17:00 uur

Adres

Marktstraat 1a
5401 GE Uden, Nederland

Plan route

Service die klaar staat voor u

Een afspraak maken is niet nodig; u kunt op elk moment gewoon bij ons binnenstappen. Bij ons wordt u persoonlijk ontvangen, en dat maakt ons anders dan de rest. Onze toegewijde taxateur beoordeelt uw goud recht voor uw ogen en berekent ter plekke de waarde ervan. Als alles naar uw tevredenheid is, kopen wij graag uw goud van u in. En het beste van alles? U krijgt meteen uw geld, de keuze is aan u - contant of per overschrijving. Bij Goudwisselkantoor Uden draait alles om uw gemak en tevredenheid. Wij zijn er om u de best mogelijke service te bieden, op uw eigen tijd, zonder gedoe. Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf het verschil. Uw kostbaarheden verdienen niets minder dan de persoonlijke aandacht en professionaliteit die wij bieden.

Bij ons kantoor in Uden kunt u rekenen op:

  • Deskundig advies: Onze experts hebben jarenlange ervaring en bieden u graag advies op maat.
  • Eerlijke prijzen: Wij hanteren transparante en marktconforme tarieven voor al uw transacties.
  • Veilige omgeving: Uw kostbaarheden zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een veilige en discrete omgeving.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim vijfendertig jaar actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen, verkopen en verpanden we goud, zilver, platina en diamanten in meer dan [locations_rounded] locaties in Nederland, België en Duitsland. Meer over onze bedrijfsfilosofie. Lees verder op over Goudwisselkantoor.

  • Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
  • Gratis taxatie • Contante betaling
  • Oog voor uw privacy
  • Alles onder één dak
  • [locations_rounded]+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Uw route naar Goudwisselkantoor Uden

Uw route naar Goudwisselkantoor Uden, Markstraat 1A Ons kantoor bevindt zich op Markstraat 1A in Uden, zeer centraal gelegen. U kunt ons gemakkelijk bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Als u met de bus reist, zijn er verschillende bushaltes in de buurt van ons kantoor. U kunt de dienstregeling van het openbaar vervoer raadplegen om de meest geschikte buslijn en halte te vinden voor uw reis naar ons kantoor.

>> Plan uw route.

Als u problemen heeft met vervoer of liever niet met waardevolle items over straat gaat, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook eens onze andere locaties in de regio. Bij Goudwisselkantoor streven we ernaar om onze service voor iedereen toegankelijk te maken. Uw gemak en tevredenheid staan bij ons voorop.        We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV