Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Kantoor Wemmel

Openingstijden

Vrijdag
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Maandag
09:30 - 17:30 uur
Dinsdag
09:30 - 17:30 uur
Woensdag
09:30 - 17:30 uur
Donderdag
09:30 - 17:30 uur

Adres

Steenweg op Brussel 39
1780 Wemmel
België

Plan route

Goud verkopen in Wemmel?

Bent u in het bezit van kostbare edelmetalen zoals goud of zilver en overweegt u deze te verkopen? Of heeft u interesse in het investeren in waardevolle edelmetalen? Bij Goudwisselkantoor Wemmel heten wij u van harte welkom, zonder dat u vooraf een afspraak hoeft te maken. Wij begrijpen dat goud verkopen geen dagelijkse bezigheid is, daarom staat persoonlijke service bij ons centraal.

 

Hoe werkt goud verkopen in Wemmel?

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Wemmel is eenvoudig en transparant. U kunt de hele week bij ons terecht voor een vrijblijvende taxatie door een ervaren specialist. Na de taxatie kunt u, indien tevreden, direct uw goud verkopen. Wij bieden contante uitbetaling of een bankoverschrijving aan, afhankelijk van uw voorkeur. Ons kantoor is gelegen in Wemmel, en we staan klaar om u te helpen bij het verkopen van uw goud!

 

Waarom kiezen voor Goudwisselkantoor Wemmel?

  • Meer dan [years_of_experience]  jaar ervaring in edelmetalen
  • Ruime openingstijden zonder afspraak
  • Discrete afhandeling in een veilige omgeving
  • Gratis taxatie door deskundige specialisten
  • Reële prijzen en betalingsopties: contant of per bank

 

Persoonlijk en discreet uw goud verkopen

Bij Goudwisselkantoor Wemmel begrijpen we dat het verkopen van goud een persoonlijke aangelegenheid is. Daarom bieden wij een persoonlijke ontvangst en afhandeling in een discreet en veilig taxatiekantoor. U kunt de taxatie van uw kostbaarheden zelf volgen, en bij verkoop wordt uw geld zonder aanwezigheid van anderen uitgekeerd. Dat is de service die u mag verwachten.

 

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een vertrouwd familiebedrijf met ruim [years_of_experience] jaar ervaring in de aan- en verkoop van goud, zilver, en verzamelobjecten. Als onderdeel van een landelijk netwerk van kantoren, bieden wij deskundig en vrijblijvend advies over het aan- en verkopen van edelmetalen.

 

Meer dan goud verkopen

Naast goud kunt u bij Goudwisselkantoor Wemmel ook terecht voor de aan- en verkoop van diverse andere kostbaarheden, zoals munten en bankbiljetten. Breng gerust uw verzamelobjecten mee tijdens uw bezoek aan ons kantoor. U kunt ook uw euro’s naar buitenlandse valuta inwisselen.

 

Goudwisselkantoor Wemmel uitstekend bereikbaar

U vindt ons op Steenweg op Brussel 39 in Wemmel, België op een goed bereikbare locatie. Parkeergelegenheid is beschikbaar op korte loopafstand, en ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Wij nodigen u uit om langs te komen voor een taxatie van uw kostbaarheden.

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een professionele taxatie van uw kostbaarheden bij Goudwisselkantoor Wemmel!

ROUTE NAAR KANTOOR >>We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV