Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Kantoor Nieuwpoort

Openingstijden

Vrijdag
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Maandag
09:30 - 17:30 uur
Dinsdag
09:30 - 17:30 uur
Woensdag
09:30 - 17:30 uur
Donderdag
09:30 - 17:30 uur

Adres

Leopoldplein 3
8620 Nieuwpoort
België

Plan route

Uw Goud en zilver verkopen in Nieuwpoort?

Dat goud en zilver verkopen eenvoudig is, ervaart u bij Goudwisselkantoor. Bij Goudwisselkantoor Nieuwpoort verkoopt u alle soorten goud en zilver. Het meest bekend zijn de gouden sieraden en juwelen: nieuw, oud of stuk en zowel met als zonder edelstenen. We nemen ook gouden munten in, zoals Krugerrands en Gouden Tientjes maar ook goudstaven, gouden horloges, zilveren munten, zilveren objecten, tandengoud etc.

 • U bent de hele week welkom
 • Een afspraak is niet nodig: stap gewoon binnen.
 • We ontvangen u persoonlijk.
 • Onze taxateur beoordeelt uw goud in uw bijzijn en berekent de waarde.
 • Is alles naar tevredenheid? Dan kopen wij uw goud graag van u in.
 • U krijgt meteen uitbetaald.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Kom vandaag nog langs voor het taxeren en verkopen van uw goud.
>> Bekijk uw route naar het kantoor.

 

Meer dan alleen inkoop van zilver en goud.

Wij zijn gespecialiseerd in edelmetalen (ook platina en palladium), diamanten, (exclusieve) horloges, oude bankbiljetten en munten. U kunt deze voorwerpen bij Goudwisselkantoor kopen en verkopen, veilen of beleggen. U kunt ook uw geld komen wisselen naar een andere valuta bij Goudwisselkantoor. Kom met al uw kostbaarheden naar één adres: Goudwisselkantoor Nieuwpoort. Wel zo gemakkelijk.

Heeft u een voorwerp waarvan u twijfelt of het geld waard is? Breng dit gerust mee. We beoordelen het graag voor u met onze gratis taxatie service.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim vijfendertig jaar actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Hierdoor hebben wij heel veel kennis en ervaring opgedaan waardoor wij beter kunnen helpen. Met meer dan 100 locaties in Nederland, België en Duitsland is er altijd een kantoor bij u in de buurt. Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We helpen u daarom in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. Dagelijks taxeren, kopen, verkopen en verpanden we goud, zilver, platina en diamanten. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud en ander kostbaarheden. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Een prettig idee. Meer over onze bedrijfsfilosofie. Lees verder op Over Goudwisselkantoor.

 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Gratis taxatie
 • Directe uitbetaling
 • Oog voor uw privacy
 • Alles onder één dak
 • 100+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Uw route naar Goudwisselkantoor Nieuwpoort

Goudwisselkantoor Nieuwpoort België is te vinden aan Leopoldplein 3. Dit ligt aan de kust vlak tegenover de Sint-Bernarduskerk. Komt u met de auto? Dan zijn er verschillende parkeergelegenheden op loopafstand waaronder parkeerplek “parkeren in Nieuwpoort”. Er is hier ook een tram en bushalte te vinden als u met het openbaar vervoer wilt langskomen. Nieuwpoort bad is in zijn geheel goed te lopen met uitzicht over de Belgische kust en de gezellige winkelstraten. Vanaf Nieuwpoort stad is het een kwartier met de fiets.

Navigeer naar deze locatie >>We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV