Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Leuchtturm ultrasonische reiniger

€ 69,95

Artikelnr. L.346740

Ultrasoon reiniger voor zachte en grondige reiniging van munten, penningen, brillen, sieraden, kunstgebitten en beugels, bestek, cd's en dvd's, schrijfwaren en andere kleine metalen onderdelen uit het huishouden en de werkplaats. De hoogfrequente trillingen veroorzaakt door ultrasone golven maken stof, vegen en vuil los van oppervlakken en ontoegankelijke plaatsen.

Het scharnierende deksel met groot kijkvenster opent met een druk op de knop. RVS kuip met fijnmazige mand en horloge en cd/dvd houder. Met digitaal display voor nauwkeurige indicatie van de reinigingstijd.
- 5 verschillende tijdsintervallen: 90, 180, 280, 380, 480 seconden. 
- Capaciteit: 600 ml
- Reinigingsfrequentie: 43 kHz. 
- Elektrische aansluiting (Eurostekker): 220 - 240 V / 50 W.
- Buitenafmetingen: 165 x 232 x 126 mm.


Het apparaat reinigt met water. De reiniging kan worden ondersteund door toevoeging van het Leuchtturm universele muntreinigingsbad (Art.-Nr. 318 851). Ultrasoon reinigen wordt ook aanbevolen als voorbereiding op chemische reiniging met de Leuchtturm muntreinigingsbaden.

Specificaties

 • Merk
  Leuchtturm
 • Verzamelitem
  Euro's
  Munten
 • Kleur
  Zwart
 • Systeem
  Sauber

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV