Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Zekerheden

Welke zekerheden biedt VerzamelaarsMarkt.nl mij?

1. Betrouwbaarheid. Dit vinden wij het allerbelangrijkste. Al vanaf het begin van het bedrijf, ruim 35 jaar geleden, hebben wij deze bekendheid en willen we dit graag behouden.

2. Echtheid. Van alle producten wordt de echtheid gegarandeerd. De artikelen worden geleverd volgens de geldende normen van de diverse vakverenigingen.

3. Kwaliteit. Alle producten zijn gekwalificeerd volgens de geldende normen van de Vakverenigingen NVPH, NVMH en IBNS.

4. Garantie. Altijd aanbod van nieuwe producten. U wordt als vaste klant op de hoogte gehouden van nieuwe producten en speciale aanbiedingen.

5. Service. Als klant van VerzamelaarsMarkt ontdekt u dat de dienstverlening uitstekend is. Onze afdeling Klantenservice staat u graag te woord. Telefonisch op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur, via 0186-572732. U kunt uw vragen ook per mail stellen, via klantenservice@deruiterbv.nl. U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

6. Flexibiliteit. Met 80 inkoop en afhaalkantoren door Nederland en België is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. 

7. Kennis. Met meer dan 35 jaar kennis in de verzamelbranche kunnen wij u deskundig advies geven.

Hoe weet ik of VerzamelaarsMarkt.nl betrouwbaar/ deskundig is?

VerzamelaarsMarkt.nl is een onderdeel van De Ruiter BV in Klaaswaal. Het familiebedrijf is al meer dan 35 jaar actief in de verzamelbranche en ondertekent de regels van de bekende vakverenigingen NVPH, NVMH en IBNS. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken en persoonlijk kennis met ons te maken.

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV