Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

FAQ

Kan ik op de hoogte worden gehouden van meerdere aanbiedingen?

Onze klanten ontvangen wekelijks speciale aanbiedingen via de nieuwsbrief. U kunt zich hiervoor inschrijven op de homepage van de website. Na het aanmaken van een account op onze website ontvangt u deze automatisch. Uiteraard kunt u zich hiervoor ook weer uitschrijven.

Hoe kom ik op uw mailinglijst?

Wanneer u bij ons een bestelling hebt geplaatst of u zich als klant bij ons hebt aangemeld, ontvangt u automatisch onze wekelijkse nieuwsbrief met speciale aanbiedingen. Natuurlijk proberen wij daarbij rekening te houden met uw belangstelling zodat wij geen overlast veroorzaken.

Hoe vaak ontvang ik post?

Over het algemeen geldt dat wij u ongeveer 1 à 2 keer per maand een mailing met speciale aanbiedingen zenden. Als u geen post wenst te ontvangen kunt u dat natuurlijk aan onze Klantenservice doorgeven, maar dan mist u natuurlijk ook de speciale aanbiedingen.

Worden mijn adresgegevens verkocht of doorgegeven aan derden?

VerzamelaarsMarkt legt voor de uitvoering van de overeenkomst en haar dienstverlening gegevens vast. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om u te informeren over producten, diensten en activiteiten van De Ruiter BV /VerzamelaaarsMarkt.nl, en zorgvuldig geselecteerde partners. Indien u deze informatie niet wilt ontvangen of indien u geen informatie per e-mail wilt ontvangen, dan kunt u dit schriftelijk kenbaar maken: VerzamelaarsMarkt.nl Industrieweg 13 3286 BW Klaaswaal

Wat moet ik doen als ik geen post meer wil ontvangen?

Wanneer u geen post wenst te ontvangen, kunt u dat telefonisch doorgeven aan onze Klantenservice op ons telefoonnummer: 0186-572732

Kan ik aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Wanneer u uw e-mailadres aan ons doorgeeft, bijvoorbeeld via de website of naar ons mailadres: klantenservice@deruiterbv.nl, dan ontvangt u wekelijks onze nieuwsbrief met aanbiedingen.

Koopt u ook verzamelingen munten en/of bankbiljetten?

Zeker, wij zijn geïnteresseerd in verzamelingen en zeldzame stukken. U kunt ons een lijstje van de artikelen sturen (evt. voorzien van foto of scan). Dit kan naar inkoop@verzamelaarsmarkt.nl of telefonisch via tel.nr. 0186-571366. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend bij ons langskomen voor een kosteloze taxatie. Dit kan bij één van onze kantoren door het hele land.

Wat moet ik doen als ik geen e-mail aanbiedingen meer wil ontvangen?

Als klant kunt u zich via onze website afmelden voor onze nieuwsbrief. Dit kunt u na het inloggen aanpassen in uw klantgegevens. U kunt zich ook afmelden door onderaan de nieuwsbrief 'afmelden' aan te klikken. Met behulp van deze link opent u een nieuwe email met als onderwerp 'afmelden'. Zijn de aanbiedingen voor u niet relevant of wilt u zich slechts tijdelijk afmelden? Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met klantenservice@deruiterbv.nl.

Waar kan ik terecht met specifieke vragen over nieuwe uitgiften?

Voor alle vragen kunt u terecht bij onze Klantenservice via telefoonnummer 0186-572732 of per e-mail: klantenservice@verzamelaarsmarkt.nl.

Ik heb een wijziging in mijn persoonsgegevens, hoe kan ik dit doorgeven?

U kunt de gegevens direct aanpassen in uw eigen account op de website. Let op dat door het evt. aanpassen van uw emailadres, u ook met dit nieuwe emailadres moet inloggen. Heeft u vragen? Wij horen het graag!

Wat betekent UNC, FDC, etc.

Deze afkortingen worden gebruikt om de kwaliteit van een munt, bankbiljet of postzegel aan te duiden. U kunt deze afkortingen aanklikken, waarna er een pop-up venster opent met de toelichting bij elke kwaliteit.

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV