Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Verzending

Verzendkosten

Voor de bezorging van uw bestelling maken wij gebruik van PostNL. PostNL staat (inter)nationaal bekend als een betrouwbare en correcte bezorger. Pakketzendingen zijn middels een 'track and trace' code volgbaar via www.tracktrace.nl, en worden standaard voorzien van een handtekening voor ontvangst.

Mocht u de artikelen liever in een pakket verzonden willen hebben (terwijl het op brievenbuspost staat ingesteld), laat ons dit even weten bij de opmerkingen van uw bestelling. Let wel: de verzendkosten worden dan wel aangepast naar het juiste tarief. 

Verzendmethode Nederland België Wereld
Brief 2,50 EUR 7,50 EUR 10,50 EUR
Pakket 5,95 EUR 13,00 EUR 21,40 EUR

Als u gebruik maakt van één van onze afhaalpunten door het land, worden er géén verzendkosten in rekening gebracht. Afhaalbestellingen worden normaal gesproken wekelijks in de kantoren afgeleverd. Wilt u de aflevering van uw bestelling wijzigen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV