Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Verzameling verkopen

Vrijblijvende taxatie

Heeft u een verzameling munten, bankbiljetten, postzegels, ansichtkaarten, oud speelgoed of oude gouden sieraden? En wilt u deze verkopen? Wij taxeren voor u vrijblijvend uw verzamelobjecten en gouden en zilveren voorwerpen. En nemen deze graag van u over. Wij betalen u een goede en reële prijs voor uw verzameling of oud goud.

Inkoop 

Heeft u een verzameling munten, bankbiljetten, postzegels, ansichtkaarten, oud speelgoed of oude gouden sieraden? En wilt u deze verkopen? Wij zijn geïnteresseerd in verzamelingen en zeldzame stukken. U kunt ons een lijstje van de artikelen sturen (evt. voorzien van foto of scan). Dit kan naar inkoop@deruiterbv.nl of telefonisch via tel.nr. 0186-571366. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend bij ons langskomen. Dit kan bij ons hoofdkantoor in Klaaswaal, of één van onze kantoren in Nederland of België. Klik hier voor de dichtstbijzijnde locatie!

Ervaren specialist

Familie De Ruiter is een betrouwbare specialist in de verzamelbranche. We zijn al meer dan 30 jaar actief in het taxeren, kopen, verkopen en veilen van gouden sieraden, munten, bankbiljetten, postzegels en andere verzamelobjecten. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede netwerk kennen we de actuele waarde en de verkoopbaarheid van uw objecten.

Neem contact op

Wilt u een deskundig advies én een goede prijs voor uw verzamelobjecten? Kom dan naar één van onze locaties bij u in de buurt. Of stuur een e-mail naar inkoop@deruiterbv.nl of vul het contactformulier in.

Verkoop

De webwinkel VerzamelaarsMarkt.nl opereert vanuit het hoofdkantoor in Klaaswaal. Op deze locatie kunt u terecht voor het uitgebreide assortiment, de overige kantoren dienen als afhaallocatie van uw bestelling. Onze adviseurs op de afhaallocaties helpen en verwelkomen u graag!

Afhalen van uw bestelling

Bespaar nu op de verzendkosten; haal uw bestelling op bij één van onze kantoren! Tijdens het bestelproces selecteert u gemakkelijk een vestiging bij u in de buurt. Vervolgens wordt u per email geïnformeerd op het moment dat uw bestelling gereed is om te worden afgehaald. Bij het afhalen van de bestelling is er gelegenheid om de artikelen te bekijken en vervolgens te betalen. U kunt bij het afhalen pinnen of contant betalen.

Beleggen

Laat u in één van onze kantoren vrijblijvend informeren over het beleggen in goud en/of zilver! De medewerkers staan u graag te woord voor persoonlijk advies.

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV