Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Algemene voorwaarden

AFBEELDINGEN

De afgebeelde artikelen zijn voorbeelden om te tonen hoe het artikel eruit ziet. 

VERZENDKOSTEN

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van het bestelde bedrag.

De verzendkosten binnen Nederland zijn afhankelijk van de wijze van verzending (brief / pakket) en de bezorglocatie. Het volledige overzicht met de verzendkosten kunt u elders op deze website terugkijken.

Verzendkosten naar het buitenland zijn verschillend per land. Het bedrag wordt automatisch aangepast in uw winkelwagen.

GARANTIE & PRIVACY

Alle artikelen worden op echtheid gegarandeerd en volgens normen van onder andere de NVMH en NVPH gekwalificeerd. Mocht het artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan ruilen wij, indien mogelijk, de desbetreffende artikelen binnen 5 dagen, zonder enige extra kosten om.

Uw naam en adres blijven uitsluitend bij ons bekend.

BETALINGSMETHODEN

Na ontvangst van de bevestiging dat de door u bestelde artikelen voorradig zijn, ontvangt u een email met de betalingsgegevens.

  • U kunt hiermee uw bestelling direct betalen via iDEAL. U krijgt deze link per e-mail meegestuurd met de bevestiging en betalingsgegevens van uw bestelling.
  • PayPal voor snelle, eenvoudige en veilige online betalingen.: Uw factuurbedrag +4% naar paypal@deruiterbv.nl. (De kosten die Paypal van het betaalde bedrag aftrekt (4%) komen voor rekening van de klant. Uw bestelbedrag x 1,04 is het totaalbedrag wat u dan aan ons moet overmaken.

BESTELWIJZE

U kunt het beste via de website bestellen, hoewel schriftelijk, telefonisch of per e-mail ook mogelijk is.

VERKOPEN VAN UW VERZAMELING?

Wij geven topprijzen voor uw Bankbiljetten, Munten en/of Postzegels! Indien gewenst bezoek aan huis mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

ADRESWIJZIGING

U bent verplicht Verzamelaarsmarkt.nl – De Ruiter B.V. van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang De Ruiter BV geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij De Ruiter BV bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn besteld en/of afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling machtigt u De Ruiter BV om - indien nodig - uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

AANVRAAG VOORWAARDEN

Als u bij Verzamelaarsmarkt.nl – De Ruiter B.V. een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden van De Ruiter B.V. De Ruiter BV heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u De Ruiter B.V. hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door De Ruiter B.V aan u vermelde gegevens moet u direct aan De Ruiter B.V melden, evenals eventuele wijzigingen of onjuistheden van uw gegevens die u aan De Ruiter B.V heeft verstrekt. 

VOLLEDIGE ALGEMENE VOORWAARDEN  

Klik op deze link om de volledige voorwaarden te lezen. 

Deze leverings- en betalingsvoorwaarden van VerzamelaarsMarkt.nl zijn ook op aanvraag verkrijgbaar bij De Ruiter BV - Verzamelaarsmarkt.nl, Industrieweg 13, 3286 BW Klaaswaal. 

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Verzamelaarsmarkt gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan:

De Ruiter BV

Industrieweg 13

3286 BW Klaaswaal

BTW De Ruiter BV: NL 811800957.B01

KvK-inschrijfnummer: 24347245

KLACHTEN

Klachten over onze producten of diensten dient u aan Verzamelaarsmarkt.nl – De Ruiter B.V. te melden. Wij zullen onze uiterste best doen deze zo spoedig mogelijk op te lossen.

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV