Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

AFDELING ACCESSOIRES ONLINE!

woensdag 4 januari 2006

Afdeling Accessoires online!

Bezoek nu het unieke accessoiresysteem van Verzamelaarsmarkt! Dit systeem geeft u de mogelijkheid om in een handomdraai het gewenste album voor uw verzameling te kiezen. Door het systeem is het mogelijk om gerichte keuzes te maken met behulp van de zoekbalken linksboven. In de zoekbalken kunt u sorteren op het door u gewenste verzamelitem, zoals bijvoorbeeld:

Munten

Postzegels

Bankbiljetten

Ansichtkaarten

Daarnaast is er de mogelijkheid om op merk, soort, land en type te zoeken. Als u al vertrouwd met het systeem bent, biedt de zoekbalk onderaan u de mogelijkheid om op trefwoord te zoeken.

Ons team is dagelijks bezig met het uitbreiden en actualiseren van deze afdeling. Mocht het artikel dat u zoekt niet aanwezig zijn, laat het ons weten. Graag gaan wij voor u in actie, om alsnog het gewenste artikel te kunnen leveren.

Wij wensen u veel plezier met dit unieke zoeksysteem en we hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het team van Verzamelaarsmarkt is u graag van dienst!

Deel dit nieuwsitem op...

AFDELING ACCESSOIRES ONLINE!

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV