Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Geslaagde jubileumdag De Ruiter

woensdag 29 mei 2019

De open dag van zaterdag 25 mei bij VerzamelaarsMarkt was met recht een feestje. Ruim 400 belangstellenden genoten van de gezellige sfeer en activiteiten in en om het pand in Klaaswaal. Aanleiding van de open dag was het 35-jarige jubileum van De Ruiter, die aan het roer staat van VerzamelaarsMarkt.

Bezoekers kregen tijdens de rondleidingen een kijkje achter de schermen. Ook was er veel moois te zien, zoals een tentoonstelling oud speelgoed en een hele rij oldtimers. De rondritjes in een oldtimer waren de hele dag goed gevuld en dat gold ook voor het springkussen.

Taxaties en ontmoetingen

De achtergrond van de bezoekers was heel divers. Van klanten die al jarenlang over de vloer komen, of oprichter Jaap de Ruiter nog van vroeger kenden. Tot familie van personeel, inwoners van de Hoeksche Waard en bevlogen verzamelaars en veilingliefhebbers. 

Ervaren experts gaven een gratis taxatie op de spullen die mensen meebrachten. Muntenverzamelingen, bankbiljetten, antiek enzovoorts. Liefhebbers die juist hun collectie wilden uitbreiden, konden voor leuke prijzen verzamelobjecten kopen, zoals munten, postzegels, antiek speelgoed en sieraden. Tussendoor genoten bezoekers van hapjes, drankjes en gezellige ontmoetingen.

Groeiend familiebedrijf

Het eerste bedrijf van familie De Ruiter uit Klaaswaal werd opgericht in 1984. Het is een ondernemende familie met diverse gespecialiseerde ondernemingen, waaronder webwinkel VerzamelaarsMarkt. Alle bedrijven van De Ruiter waren present tijdens de open dag: VerzamelaarsMarkt, Veilinghuis De Ruiter, Goudwisselkantoor, Postzegelsmetkorting.nl en Reclaimed jewels.

 

Bekijk alle foto’s via: https://www.facebook.com/pg/VerzamelaarsMarkt/photos/?tab=album&album_id=2351869901516970 

Deel dit nieuwsitem op...

Geslaagde jubileumdag De Ruiter

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV