Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland ½ cent 1865

€ 45,00

Kies uw product

Zf+
€ 45,00
Pr/Fdc
€ 140,00
Fdc
€ 165,00

De halve cent Koning Willem III 1865 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 2.006.000. De voorzijde van de ½ cent 1865 Willem 3 heeft de afbeelding van een gekroonde letter W tussen het jaartal en op de achterzijde staat een gekroond Nederlands wapen tussen ½ en de letter C.

De halve cent 1865 heeft als muntteken een Mercurius staf en als muntmeesterteken een zwaard. De halve cent Willem 3 1865 is gemaakt van koper en heeft een gewicht van 1,922 gram en een doorsnede van 16 mm. De halve cent 1865 Willem 3 heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een halve cent 1865 van Willem de derde is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de ½ cent 1865 Willem de Derde wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de halve centen Willem III 1865 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de halve cent 1865 Willem 3 uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  0,5 cent
 • Jaar
  1865
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koning Willem III

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV