U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Goud & Zilver


Zilverbaren


Zilver baren zijn er in allerlei soorten en maten. De bekendste is de baar van een kilo. Maar de zilver baren zijn er ook in lagere gewichtsklassen. Een zilver baar heeft de hoogst mogelijke zuiverheid, namelijk 99,9%. Zilver baren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de baar.

Wanneer u uw vermogen wilt veiligstellen is het zeker de moeite waard om ook een deel in zilver te beleggen. Vanuit de gedachte dat u risico moet spreiden is het verstandig om diverse beleggingsproducten te gebruiken waarvan goud en zilver bekende vormen zijn. Zilver heeft nog als voordeel dat het heel veel gebruikt wordt als industriële toepassing. Vraag en aanbod spelen dus een belangrijke rol in de wereld van het zilver.

Wij zijn u graag van dienst om u wegwijs te maken in het investeren in zilver. Door onze landelijke dekking is er altijd een kantoor dicht bij u in de buurt.