Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Kantoor Heist-op-den-Berg

Openingstijden

Donderdag
09:30 - 17:30 uur
Vrijdag
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Maandag
09:30 - 17:30 uur
Dinsdag
09:30 - 17:30 uur
Woensdag
09:30 - 17:30 uur

Adres

Eugeen Woutersstraat 44
2220 Heist-op-den-Berg
België

Plan route

Discreet uw goud verkopen

Uw gouden juwelen verkopen is geen alledaags werk. Maar wel een zaak van vertrouwen. Bij Goudwisselkantoor zult u onze persoonlijke aanpak waarderen. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte. Daar kunt met eigen ogen de taxatie van uw gouden juwelen en kostbaarheden zien. Heeft u een vraag over bepaalde zaken? Overleg dan gerust met de ervaren taxateur. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring weten waar het om gaat in de wereld van edelmetalen en verzamelobjecten.

Zo verkoopt u uw goud

Op basis van de taxatie stellen we u een correcte prijs voor uw goud voor. Bent u tevreden met het aanbod? Dan kopen wij uw goud graag van u in. U krijgt uw geld direct uitbetaald. Dat kan in contanten tot € 500 of via bankoverschrijving. Dat is snel verdiend!

7 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

1.    Een ervaren Goudwisselkantoor in uw eigen regio
2.    Gratis taxatie van uw objecten
3.    Deskundig en vrijblijvend advies
4.    Een correcte prijs voor uw goud
5.    Directe uitbetaling: contant of per overschrijving
6.    Geen afspraak nodig: stap gewoon binnen
7.    Ook inkoop van zilver en munten

Kantoor Heist-op-den-Berg uitstekend bereikbaar

Goudwisselkantoor Heist-op-den-Berg aan de Eugeen Woutersstraat 44 is in het centrum gevestigd. Het kantoor ligt direct tegenover parking Leopoldlei, waar u uw auto op loopafstand kunt parkeren. Reist u met het openbaar vervoer? Bushalte E.Woutersstraat, naast de Leopoldlei parking is eveneens op loopafstand. Hier stoppen de meeste bussen die Heist-op-den-Berg passeren.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan goud verkopen

Goudwisselkantoor is een familieonderneming, met meer dan 100 vestigingen in België en Nederland. Naast het verkopen van uw goud kunt u bij ons ook terecht met zilver, munten, collecties en verzamelobjecten. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij uw specialist om goud en andere waardevolle objecten te verkopen.

Uw goud verkopen vanuit Heist-op-den-Berg? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Heist-op-den-Berg. Ook als u in Hulshout, Booischot of Berlaar woont is ons kantoor heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!

Wilt u nog meer informatie over het verkopen van goud?

> Lees alles over goud verkopenWe helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV