Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Kantoor Genk

Openingstijden

Vrijdag
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Maandag
09:30 - 17:30 uur
Dinsdag
09:30 - 17:30 uur
Woensdag
09:30 - 17:30 uur
Donderdag
09:30 - 17:30 uur

Adres

Europalaan 57
3600 Genk
België

Plan route

Welkom zonder afspraak bij Goudwisselkantoor Genk

Bent u in het bezit van oude of ongebruikte sieraden, of overweegt u te investeren in waardevolle edelmetalen zoals goud of zilver? Dan nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan Goudwisselkantoor Genk, uw vertrouwde partner in de wereld van edelmetalen. Bij ons wordt u persoonlijk ontvangen in een discrete omgeving, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken, hoewel dat uiteraard wel mogelijk is.

Wat kunt u kopen of verkopen bij Goudwisselkantoor Genk?

Bij Goudwisselkantoor Genk verwelkomen wij al uw goud en zilver, in allerlei vormen en maten. Wij kopen en verkopen onder andere:

 • Goudbaren en zilverbaren
 • Oude munten en bankbiljetten
 • Sieraden
 • Diamanten
 • Horloges
 • Platinum en palladium
 • Wisselen van verschillende valuta

Twijfelt u over de waarde van een voorwerp? Breng het gerust mee. Onze deskundige taxateurs staan tot uw dienst en bieden u graag onze gratis taxatieservice aan.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf met meer dan [years_of_experience] ervaring in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Deze lange geschiedenis heeft ons een schat aan kennis en ervaring opgeleverd, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Met meer dan [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland is er altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Bij Goudwisselkantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom ontvangen wij u in een discrete ruimte, met volledige aandacht voor u en uw kostbaarheden. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen wij goud, zilver, platinum en diamanten. Wij staan klaar om u deskundig en vrijblijvend advies te geven over de verkoop van uw waardevolle bezittingen. Lees meer over onze bedrijfsfilosofie en ontdek wat Goudwisselkantoor voor u kan betekenen.

 • Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
 • Gratis taxatie
 • Directe uitbetaling
 • Oog voor uw privacy
 • Alles onder één dak
 • [locations_rounded]+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Uw route naar Goudwisselkantoor Genk

Goudwisselkantoor Genk bevindt zich op Europalaan 57, een locatie die gemakkelijk bereikbaar is, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Als u met de auto komt, is onze vestiging gunstig gelegen in het centrum van de stad, waardoor u ons gemakkelijk kunt bereiken.

>>Plan uw route

Als vervoer voor u een uitdaging vormt of als u liever niet met waardevolle items over straat gaat, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden om uw bezoek aan ons kantoor zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Uw tevredenheid en gemak zijn voor ons van groot belang.We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV