Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Verzamelaarsmarkt gaat verder als Goudwisselkantoor

Na jaren van nauwe samenwerking gaat Verzamelaarsmarkt verder onder de naam Goudwisselkantoor. Door onze platformen samen te voegen, bundelen wij onze krachten en staan wij als 'Specialisten van waarde' voor u klaar om u dezelfde service te bieden die u van ons gewend bent.  

Bovendien voegen we onze klantenkring, producten en diensten samen om ons bereik en onze dienstverlening naar u toe te optimaliseren. Zo zijn op meer dan 130 locaties onze taxateurs voor u beschikbaar en kunt u lokaal uw bestellingen uit de webshop of gekochte veilingobjecten ophalen.   

Waarvoor kunt u nog steeds bij ons terecht? 

Wij blijven nog steeds het adres waar u uw verzameling munten- of bankbiljetten vrijblijvend kunt laten taxeren ter verkoop of inbreng op één van onze veilingen.

Uw verzameling taxeren?

Maak een afspraak


Kopen op de veiling? 

Bekijk ons aanbod

Welke diensten leveren wij niet meer?

Wij stoppen per direct met het aanbieden van alle abonnementsdiensten. Hieronder vallen de uitgifte van de nieuwe Nederlandse jaarsets (UNC-, BU-, Proof-kwaliteit). Maar ook de herdenkingsmunten (UNC-kwaliteit in coincard, BU-kwaliteit in coincard, Eerste dag uitgifte, Zilver, Goud).   

Coincards en verzamelwaardige euromunten bieden wij nog steeds aan via de Goudwisselkantoor pagina op Catawiki.    

Coincards en euromunten zonder abonnement kopen?

Bekijk ons aanbod op Catawiki


Wij willen benadrukken dat wij nog steeds het aangewezen adres zijn voor het vrijblijvend taxeren van uw collectie bankbiljetten en munten. U kunt deze vervolgens aan ons verkopen, of door ons laten inbrengen op één van onze veilingen, waar wij ook een groot internationaal publiek mee bereiken.     

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV