Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland ½ cent 1900

Kies uw product

Zf/Pr
€ 55,00
Zf+
€ 30,00
Pr/Fdc
€ 90,00
De halve cent Koningin Wilhelmina 1900 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 3.000.000. Het jaartal van de halve cent Wilhelmina 1900 is groter dan normaal afgedrukt op de munt. De voorzijde van de ½ cent 1900 Wilhelmina heeft de afbeelding van een gekroonde leeuw met zwaard en pijlenbundel en op de achterzijde staat een ½ cent binnen twee samengebonden oranjetakken.

De halve cent 1900 heeft als muntteken een Mercurius staf en als muntmeesterteken een hellebaard. De halve cent Wilhelmina 1900 is gemaakt van brons en heeft een gewicht van 1,25 gram en een doorsnede van 14 mm. De halve cent 1900 Wilhelmina heeft een gekartelde rand.

De prijs van een halve cent 1900 van Wilhelmina is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de ½ cent 1900 Wilhelmina wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de halve centen Wilhelmina 1900 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de halve cent 1900 Wilhelmina uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  0,5 cent
 • Jaar
  1900
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koningin Wilhelmina

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV