Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 1 cent 1827 B

€ 50,00

Kies uw product

Pr+
€ 210,00
Zf
€ 50,00
De één cent Koning Willem I 1827B is geslagen in Brussel en heeft een oplage van 20.026.006. De voorzijde van de 1 cent 1827B Willem 1 heeft de afbeelding van een gekroonde letter W tussen het jaartal en op de achterzijde staat een gekroond Nederlands wapen tussen 1 en de letter C.

De één cent 1827b heeft als muntteken een B (Brussel) en als muntmeesterteken een palmtak. De één cent Willem 1 1827b is gemaakt van koper en heeft een gewicht van 3,845 gram en een doorsnede van 22 mm. De één cent 1827 Willem 1 heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een één cent 1827b van Willem de eerste is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 1 cent 1827 Willem de Eerste wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de één centen Willem I 1827 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de één cent 1827b Willem 1 uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  1 cent
 • Jaar
  1827
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koning Willem I

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV