Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 5 cent 1943 zink

Kies uw product

Zf/Pr
€ 35,00
Zf+
€ 25,00
Pr/Fdc
€ 50,00
Fdc
€ 100,00
Fdc-
€ 65,00
De vijf cent Koningin Wilhelmina 1943 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 7.000.000. De voorzijde van de 5 cent 1943 Wilhelmina heeft de afbeelding van twee Saksische paardenkoppen onder een stralende zon, in een vierkant en op de achterzijde staat een 5 c op een veld van azuur in een rand, links negen golven, rechts twee korenaren.

De vijf cent Wilhelmina 1943 is gemaakt van zink en heeft een gewicht van 3,6 gram en een doorsnede van 18 mm. De vijf cent 1943 Wilhelmina heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een vijf cent 1943 van Wilhelmina is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5 cent 1943 Wilhelmina wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf centen Wilhelmina 1943 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf cent 1943 Wilhelmina uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  5 cent
 • Jaar
  1943
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koningin Wilhelmina

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV